Nádai Anikó

Nádai Anikó és Hajmásy Péter kosárlabdázó első közös gyermeküket várják és ma már azt is tudják hogy újabb kisfiúval bővül a család - hiszen Nádai Anikónak a korábbi kapcsolatából van már egy kisfia Patrik. Nádai Anikó és vőlegénye Hajmásy Péter nemrég babaváró bulit tartottak ahol fény derült első közös gyermekük nemére pár nappal később pedig a nevét is elárulták.


Instagram Oldalan Tisztan Latszik Egy Pillanat Alatt Osszepakolt Es Ment Nadai Aniko

Nádai Anikó és párja Hajmásy Péter nagyon boldog hiszen úton van első közös gyermekük.

. Anikó legújabb bejegyzésében pedig elárulta rajongóinak hogy már várandóssága fele letelt és az ehhez fűzött érzéseiről is beszélt. Nádai Anikó és Hajmásy Péter nemrég jelentették be hogy első közös gyermeküket várják így hatalmas az öröm ám akad ami visszazökkenti a sztárpárt a mindennapokba. Aggodalomra semmi ok minden rendben az első gyermeküket váró sztárpár Nádai Anikó és vőlegénye Hajmásy Péter között.

Ezúttal egy vécészelfit osztott meg a követőivel. A legfrissebb hírek. A felhőtlen babavárást a közelmúltban egy kisebb autóbaleset árnyékolta be amelyről Péter a közösségi oldalán adott hírt.

A leendő apuka csupán kapott egy kis énidőt a barátaival egy pasis kuriccanás erejéig. Nádai Anikó és vőlegénye Hajmásy Péter Hagyma első közös gyermeküket várják akiről már azt is megtudtuk hogy kisfiú lesz és azt is tudjuk már hogy a Péter Pál keresztnevet fogja kapni. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.

Sokan arra tippeltek hogy Anikónak kislánya lesz de a nagy babaváró bulin kiderült. Anikó követői odavannak a felvételért hiszen ők is érzik tökéletes a. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.

Kiderült Nádai Anikó és Hajmásy Péter születendő gyermekének a neme. Egyedülálló elérést országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Egyedülálló elérést országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít.

Egyszerűen minden tökéletes volt Nádai Anikó elégedettebb nem is lehetne csodálatos pillanatokat élt át és erre a napra mindig emlékezni fog idősebb korában is amikor a fiai már nagyok lesznek. Stohl András elárulta milyen érzésekkel tölti el hogy ötödször is apa lesz videó. Így tudták meg Nádai Anikóék hogy milyen nemű születendő gyermekük.

Mint megírtuk a. Nádai Anikó ragyog a fotóján nagyon jól áll neki a várandósság. Félidőhöz érkeztünk Annyi.

A kismama hamarosan még egy fiú édesanyja lesz. Fotón Stana Alexandra és Meggyes Dávid romantikus pillanata. A műsorvezetőnő legutóbb megosztott fotóján jól látszik a növekvő pocakja is.

A képhez annyit fűzött hozzá hogy ezt kisfia készítette vagyis így látja őt Patrik. A műsorvezető Hajmásy Péter gyermekét hordja a szíve alatt. A fotó fekete-fehér és nem csak remek de minden benne van az hogy mennyire szereti édesanyját a kisfiú.

Annyi minden miatt kell aggódni a mai világban Hálás vagyok hogy Veled minden a legnagyobb rendben kisfiam írta. A Ripost információi szerint a hosszú utat autóval tette meg - és mivel Péter folyamatosan aggódik Anikó és első közös. Nádai Anikó egy nagyon erős mély érzelmekkel teli fotót rakott ki magáról Instagram- oldalára.

Amíg nincs kész a fürdőszobánk kénytelen vagyok idegen mosdókban fotózkodni írta viccesen a képhez a műsorvezető aki már a. 2020 őszén derült ki hogy egyfajta párcsere.


Pin On Hazai Sztar


Nadai Aniko Csodaszep Ruhat Viselt Az Eskuvon Peter Alig Birta Levenni Rola A Szemet


Nadai Aniko Fashion Style Hipster


Nadai Aniko 2016 1 Story Tavaszi Kulonszam Nadaianiko Magazine Cover Movie Posters Cover


Nadai Aniko Egy Honapos Kisfiaval Pozolt Baby Face Face Baby


Pin By Ternyak Rita On Celeb Celebs Liner


Nadai Aniko Is Csak Bikiniben Birja A Kanikulat 24 Hu


Nadai Aniko 2015 Sleeveless Formal Dress Formal Dresses Dresses


Igy Oleli Egymast Nadai Aniko Es Pocakjanak Legnagyobb Rajongoja Intim Foto Eta


Pin On Nadai


Itt Lehet Az Uj Alompar Weisz Fanni Osszejott Nadai Aniko Volt Pasijaval


Nadai Aniko Swimwear Fashion Retro Bikini


14 3 Ezer Kedveles 32 Hozzaszolas Nadai Aniko Nadai Aniko Instagram Hozzaszolasa Krka Holiday Day3 Ilovecroatia Instagram Croatia Bikinis


Nadai Aniko Es Fordo Ze Vezeti Majd Az Rtl Klub Farm Cimu Valosagshowjat Twice Hu Farm


Nadai Aniko 46 Kilora Fogyott 24 Hu Fashion Bomber Jacket Jackets


Pin On Media Szem


Nadai Aniko On Instagram Bocsanat Hogy Ilyen Keson De Nagyon Boldog Nonapot Kivanunk Instagram Posts Instagram Baby Face


81 Kedveles 0 Hozzaszolas Nadai Aniko Nadaianikofan Instagram Hozzaszolasa Neztetek Az Rtlreggeli T Ani Annyira Gyonyor Fashion Prom Dresses Dresses


Veget Ert Nadai Aniko Egy Meghato Olelkezos Fotoval Tudatta A Rajongoival A Szomoru Hirt In 2021 Behance

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel